Hoppa till innehåll
Hem » 17 april 07:21, Sammanfattning natt, Norrbottens län

17 april 07:21, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:45 Misshandel, Gällivare
Polis beordras till en adress i Gällivare med anledning av bråk. En man har blivit misshandlad och en anmälan upprättas. Personer avvisas från adressen.

01:08 Misshandel, Kalix
Polis beordras till en lokal i centrala Kalix efter samtal från en ordningsvakt om bråk. Förhör hålls och en anmälan om ringa misshandel ska upprättas.

01:47 Rattfylleri, Luleå
Polis beordras till Innerstaden i Luleå med anledning av ett misstänkt rattfylleri. Mannen som misstänks kan inte identifieras och grips. Han kommer att förhöras.

01:57 Trafikbrott, Luleå
Samtal inkommer om att en bil körs på ett vårdslöst sätt i Luleå. Bilen anträffas men ingen person hittas. Bilen bärgas och anmälan gällande skadegörelse, vårdslöshet i trafik och tillgrepp av fortskaffningsmedel ska upprättas.

03:34 Misshandel, LOB, Luleå
Polis beordras till Innerstaden, Luleå, med anledning av misshandel. En man misstänks ha slagit en annan. Den misstänkte mannen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Anmälan upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.