Hoppa till innehåll
Hem » 12 februari 07:09, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

12 februari 07:09, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Elva personer har omhändertagits för fylleri och två  personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:11 Brand, Örnsköldsvik
Larm inkommer om en brand i en a-traktor i Örnsköldsvik. Det finns inga uppgifter om personskador. Branden ska ha uppstått under färd. Polis beordras ut, dokumenterar och en anmälan gällande brand utan misstanke om brott ska upprättas.

23:37 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar ett fordon på E4 i trakten av Mosjön. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren får följa med för ytterligare provtagning och förhör. En anmälan ska upprättas.

00:05 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan i Sundsvall med anledning av bråk utomhus. Tre män misstänks vara inblandade. Anmälan och motanmälan gällande misshandel och försök till misshandel ska upprättas.

03:03 Misshandel, Sundsvall
Samtal inkommer från en ordningsvakt med anledning av en misshandel på en krog i Stenstan, Sundsvall. Två män uppges vara inblandade. En anmälan och motanmälan ska upprättas.

03:58 Skadegörelse, Sundsvall
En bil på Västermalm i Sundsvall utsätts för skadegörelse på en av rutorna. Polis beordras dit. Ingen misstänkt är kvar på plats. En anmälan ska upprättas.

En viltolycka i Timrå kommun har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.