Hoppa till innehåll
Hem » 01 maj 08:28, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

01 maj 08:28, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Tio personer har, utöver nedanstående, mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:35 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull beordras till en krog i Stenstan där en man uppger att en annan man slagit honom. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

01:42 Misshandel, Örnsköldsvik:
Polispatrull beordras till en krog där en man uppges ha blivit misshandlad. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

02:04 Viltolycka, Ånge:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på Gammelbodavägen. Inga personskador rapporteras.

02:06 Misshandel, Sundsvall:
Polispatruller beordras till Stenstan med anledning av ett bråk/slagsmål med flera personer inblandade. Ingen person uppges ha behövt föras till sjukvård. En anmälan gällande misshandel upprättas.

02:07 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull beordras till en bar i Stenstan där två män uppges ha blivit slagna av en tredje man. Det finns inga uppgifter om att de behövt föras till sjukvård. Den misstänkte mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Polisen har även under natten utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.