Hoppa till innehåll
Hem » 10 december 07.16, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

10 december 07.16, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:36 Trafikolycka, Varberg
En traktor välte utanför Tvååker på Tyllered. Fyra ungdomar skadades i samband med olyckan. Någon av ungdomarna ska ha klämts fast i samband med olyckan, samtliga fyra fick föras akut till sjukhus med vad som visade sig vara lindriga skador. En utredning om vårdslöshet i trafik och vållande av kroppsskada har inletts av polis. 

01:38 Hot mot tjänsteman, Göteborg
Flera personer ur ett känt släktbaserat nätverk i Nordöstra Göteborg nekades inträde på Nefertiti, Hvitfeldsplatsen 6. Ordningsvakterna hotades till livet av gärningsmännen och de skulle återkomma med vapen och knivar under natten och ge igen.

Polis förstärkte sin bevakning av platsen under natten. gärningsmännen var inte kvar när polisen anlände. De återvände heller inte till platsen under natten. Anmälan om hot mot tjänsteman är upprättad, ingen gripen i nuläget. 

01:40 Grov misshandel, Göteborg 
En man misshandlades på Fridhemsgatan i Göteborg. Polis på plats kunde konstatera att mannen var knivskuren i armen. I lägenheten fanns ytterligare tre personer som samtliga greps misstänkta för inblandning i misshandeln, två män och en kvinna. Polisen kommer genomföra en teknisk undersökning av platsen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.