Hoppa till innehåll
Hem » 19 november 07.40, Sammanfattning natt, Värmlands län

19 november 07.40, Sammanfattning natt, Värmlands län

Säffle
23.07: En yngling under 18-år stoppas i en A-traktor. Vid kontroller och nykterhetsprov blåser ynglingen positivt. Provtagning genomförs och analys får utvisa om misstanken kvarstår. Vårdnadshavare underrättade.

Karlstad
00.49: En man i 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott eget bruk och brott mot knivlagen efter att ha kontrollerats på en krog i Karlstad. Mannen medtogs för provtagning, analys får utvisa om misstanken gällande narkotikabrottet kvarstår.

Torsby
01.59: En man i 40-årsåldern misstänks ha misshandlat en mani 18-årsåldern i Torsby centrum. Målsäganden har behövt söka sjukvård, skadeläge är okänt.

Karlstad
02.17: Polispatrull tar upp en anmälan misshandel samt motanmälan misshandel i anslutning till en krog i centrala Karlstad. Målsägande samt misstänkt är en kvinna i 20-åråsldern samt en i liknande ålder.

03.19: En man i 60-årsåldern misstänks för vårdslöshet i trafik efter att ha orsakat en olycka. Mannen har kört in i en stolpe varpå skador som medfört att fordonet tvingats bärgats från platsen.

03.50: En man i 25-årsåldern misstänks för misshandel i anslutning till en bensinstation i Karlstad. Detta efter att två män och två kvinna varit oense. Det saknas vidare information om målsäganden och skadebild.

Polispatruller har i övrigt ägnat sig åt rutinärende och trygghetsskapande. Det har också kontrollerats flertalet bilister och personer.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.