Hoppa till innehåll
Hem » 15 november 08.00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

15 november 08.00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

22.51 Larm från en butik i centrala Eskilstuna. På plats kontrolleras tre personer utanför butiken och dessa tre grips efter att det framkommer att en butiksanställd misshandlats och hotats. En pojke under 18 år misstänkt för misshandel och övriga två, en pojke i 16- samt man 20-årsåldern misstänkt för olaga hot.

00.46 Bråk på en adress i Katrineholm som kommer till polisens kännedom. Polis som kommer till platsen kan lokalisera flera personer och två anmälningar gällande grov misshandel respektive olaga hot upprättats. Ett tillhygge skall ha använts vid misshandeln. Ingen känd gärningsperson i nuläget och svårt för patruller på plats att klarlägga vad som skett pga hög berusningsgrad hos inblandade personer. Viss vård av den skadade. Målsägande är i 40- respektive 55-årsåldern.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland