Hoppa till innehåll
Hem » 14 november 21.10, Bedrägeri, Göteborg

14 november 21.10, Bedrägeri, Göteborg

Ytterligare en äldre kvinna (F.39) boende i Tuve har troligen blivit utsatt för ett sk ”åldringsbrott”. Denna gång har en man från ”Securitas” varit hemma hos henne vid ca kl 18.00 efter det att någon ringt upp henne och sagt att någon ska hämta bankomatkort, kod mm. Kvinnan ska även skickat ca 20 000:- via Swish efter det att en ”bankman från Nordea” uppmanat henne att göra så.  

Det finns alla anledning att varna för denna typ av brottslighet som har en tendens att öka ju närmare jul och nyår vi kommer. Troligen finns det ett flertal brott under dygnet som ännu inte är kända, kontrollera/informera era närmaste äldre bekanta!! 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.