Hoppa till innehåll
Hem » 08 november 07:50, Sammanfattning natt, Norrbottens län

08 november 07:50, Sammanfattning natt, Norrbottens län

23:10 Trafikolycka, Boden
Polisen larmas om en trafikolycka på länsväg 356 i Vändträsk, Boden. En personbil ska ha kört i diket. Det är okänt om personskador uppstod. Polisen har varit på plats, olycksorsaken ska utredas.

01:40 Brand, Luleå
Polisen larmas om en brand i en parkerad personbil i Gammelstad, Luleå. Det finns inga rapporter om personskador. Polisen har varit på plats. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättas, det finns ingen misstänkt i ärendet.

02:02 Trafikolycka, Piteå
Polisen kontaktas gällande en singelolycka på länsväg 515/länsväg 543 i Långträsk, Piteå kommun. En personbil ska ha kört in i ett träd. Det finns inga rapporter om personskador. Polisen har varit på plats. Föraren fick lämna ett rutinmässigt utandningsprov och var nykter. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

03:06 Skadegörelse, Arvidsjaur
Under natten har polisen varit på en adress i Arvidsjaur med anledning av en skadegörelse. En person ska bland annat ha slagit sönder fönster i ett flerfamiljshus och varit utåtagerande, dock inte mot någon person enligt vad som är känt. Personen överlämnas till sjukvård. Anmälan om skadegörelse upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.