Hoppa till innehåll
Hem » 23 oktober 07:03, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23 oktober 07:03, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

16:45 Kungälv, rån: Polis får larm om att en pojke i 15-årsåldern blivit hotad och rånad på ett halsband och hörlurar av tre personer. Gärningsmännen ska ha använt våld. Kort efter samtalet får en ordningsvakt syn på en misstänkt person och patruller styr till platsen. Två misstänkta ynglingar i övre tonåren grips, misstänkta för rån, olaga hot och ofredande. De anhålls senare under kvällen. Den rånade pojken uppges inte vara allvarligt skadad.

21:48 grov olovlig körning m m, Uddevalla: En patrull stoppar en bil för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad och bilen tas i beslag. Mannen medtages för kroppsbesiktning, senare under kvällen grips han. Mannen misstänks för grov olovlig körning och narkotikabrott – eget bruk samt innehav i överlåtelsesyfte.

22:54 skadegörelse, Mölndal: Personal från Fagereds ungdomshem kontaktar polis och uppger att tre ynglingar i övre tonåren har avvikit genom att slå sönder ett fönster och/eller en dörr. Polisen får en begäran om handräckning, ungdomarna efterlyses och en större sökinsats initieras. Tidigt på måndagsmorgonen påträffar ordningsvakter två av de eftersökta ungdomarna på centralstationen i Göteborg. De kvarhålls i väntan på polis, som snabbt är på plats. Den tredje ynglingen har ännu inte påträffats.

22:56 stöld genom inbrott, Skövde: Ett äldre par ser ett misstänkt inbrott hos grannen, gör ett envarsgripande och larmar polis som åker till platsen. Den envarsgripne mannen, som är i 35-årsåldern, misstänks ha tillgripit en cykel och omhändertas enligt lagen om berusade personer. En anmälan om ringa narkotikainnehav, inbrottsstöld ur garage och försök till inbrottsstöld upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.