Hoppa till innehåll
Hem » 30 september 08:11, Sammanfattning natt, Norrbottens län

30 september 08:11, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har totalt fyra personer i länet omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens ärenden: 

00:13 Trafikolycka, Luleå
Polisen kontaktas gällande en man som ska ha skadats i samband med en olycka med en motorcykel i Råneå. Det saknas uppgifter huruvida mannen behöver föras till sjukvård. Polisen har varit på plats. Det är oklart vad som har hänt och det hela ska utredas.

00:26 Rattfylleri, Boden
I samband med en trafikkontroll i Boden stoppar och kontrollerar polisen en personbil. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Han blåser 0,26 milligram alkohol per liter utandningsluft. Anmälan om rattfylleri upprättas och mannen får sitt körkort omhändertaget. 

03:11 Våldsamt motstånd, Luleå
Polisen beordras till en krog i Luleå med anledning av ett bråk utanför. Ordningsvakt ska ha fått sära på de inblandade. Polisen omhändertar en man för fylleri, i samband med omhändertagandet ska mannen ha gjort fysiskt motstånd. Anmälan om våldsamt motstånd upprättas. 

04:33 Inbrott mm, Gällivare
Under tidig lördagsmorgon kontaktas polisen gällande en skadegörelse på en snabbmatsrestaurang i Gällivare. Den ruta ska ha krossats. Polisen tar upp en anmälan om skadegörelse.

Strax därefter får polisen även information om att ett inbrott ska ha skett i en kiosk i centrala Gällivare. Det är oklart om något har tillgripits. Ingen gärningsperson finns kvar på platsen. Anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.