Hem » 30 oktober 07:19, Sammanfattning natt, Västerbottens län

30 oktober 07:19, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:18 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till en adress utanför Skellefteå med anledning av misshandel. En man misstänks ha misshandlat två andra män. De känner varandra. Den misstänkte mannen, som är i 35-årsåldern, grips och anhålls senare av åklagare.

00:41 Misshandel, Umeå
Polis beordras till ett uteställe i centrala Umeå där en ordningsvakt står med en man som misstänks för misshandel. Polis omhändertar mannen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Mannen misstänks för misshandel av en annan man. Båda är i 25-årsåldern. Anmälan ska upprättas.

01:01 Sexuellt ofredande, Umeå
Polis beordras till centrum där en kvinna vill anmäla ett sexuellt ofredande. Den misstänkte mannen är kvar på plats. Han grips och ska förhöras. En anmälan ska upprättas.

01:01 Våldsamt motstånd, Umeå
Polis beordras till Universitetsområdet där en man i samband med att ordningsvakt ska omhänderta honom gör motstånd. Mannen avvisas från platsen och en anmälan tas upp gällande våldsamt motstånd.

01:09 Våldsamt motstånd, LOB, Umeå
Polis beordras till ett uteställe i centrum. En man omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Mannen misstänks även för våldsamt motstånd.

En viltolycka i Sorsele kommun har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *