Hoppa till innehåll
Hem » 26 september 04:55, Rån, Uppsala

26 september 04:55, Rån, Uppsala

Under kvällen och natten har ett flertal rån och rånförsök inträffat på olika platser i Uppsala. Samtliga har varit riktade mot personer.

Klockan 21.31

En man i 55-års åldern blir rånad på sin mobiltelefon och andra tillhörigheter. Rånet ska ha skett på Tunagatan och det ska ha varit fyra gärningspersoner. Mannen ska ha blivit nedsparkad i samband med rånet men ska inte ha blivit allvarligt skadad. En anmälan om rån upprättas. 

Klockan 22.05

En man i 30-års åldern ska ha blivit påhoppad av fyra gärningspersoner på Sernanders väg. Händelsen ska ha skett cirka klockan 20.30. De försöker tilltvinga sig mannens plånbok och andra tillhörigheter. Då mannen inte hade någon plånbok på sig blir mannen slagen och sparkad. Han ska inte vara allvarligt skadad. En anmälan om försök till rån upprättas.  

Klockan 04.55

En man i 40-års åldern ringer polisen och berättar att han har blivit rånad av för honom fyra okända gärningspersoner. Han ska ha blivit av med bland annat mobiltelefon och andra tillhörigheter. Rånet ska ha inträffat någon gång vid 04.00 på Almqvistgatan. Mannen ska ha blivit slagen i samband med rånet, men ska inte ha blivit allvarligt skadad. En anmälan om rån upprättas. 

Ingen person är frihetsberövad under nattens händelser som polisen misstänker kan vara kopplade till varandra.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Uppsala län.