Hoppa till innehåll
Hem » 23 september 08:37, Sammanfattning natt, Jämtlands län

23 september 08:37, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:31 Bedrägeri, Östersund
Polis beordras till Östersund centrum på grund av att två personer försöker ta sig in på en krog med falskt id. Personerna är under 18 år och vårdnadshavare kontaktas. Ena personen får skjuts till vårdnadshavare och den andra personen blir hämtad av vårdnadshavare. Ärendet hanteras som missbruk av urkund.

01:02 Skadegörelse genom brand, Östersund
Polis beordras till Körfältet i Östersund på grund av larm om brand i bil. Räddningstjänst släcker branden och polis håller förhör med fordonsägaren. Det är oklart hur branden uppstått och ärendet hanteras som skadegörelse genom brand.

02:35 Fjällräddning, Åre
Samtal inkommer om att en person på Sylarna fjällstation har insjuknat. Polisens vakthavande befäl beslutar om fjällräddning enligt LSO, lag om skydd mot olyckor, för att undsätta personen. Fjällräddare kallas ut för att transportera ambulanspersonal till Sylarna. En vårdbedömning utförs på plats och därefter hjälper fjällräddare personen till sin bil.

Under gårdagskvällen greps en man i Bergs kommun. Han misstänks ha misshandlat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen, som är i 45-årsåldern, är anhållen efter beslut av åklagare.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.