Hoppa till innehåll
Hem » 18 september 22:04, Mord/dråp, försök, Haninge

18 september 22:04, Mord/dråp, försök, Haninge

En bostad i Handen beskjuts.

Polisen inleder en förundersökning om försök till mord efter att en lägenhet beskjutits med flera skott. Både boende i den aktuella lägenheten och människor i det omgivande området larmade om händelsen. Hittills har endast materiella skador hittats. 
I den pågående polisinsatsen har spår säkrats och ett antal personer kontrollerats, men i nuläget finns ingen misstänkt gärningsman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Senaste blåljusen i Stockholm.