Hoppa till innehåll
Hem » 14 september 00:32, Brand, Huddinge

14 september 00:32, Brand, Huddinge

Polisen fick samtal om att en man sprang från en tomt i Glömsta. Mannen lämnade kvar en ryggsäck på tomten. När polisen kontrollerade ryggsäcken fanns det brandfarligt material i den. Polisen inledde förundersökning angående försök till mordbrand. 

Vid 00:53 fick SOS Alarm in information om en villabrand, även det i Glömsta. Patruller som redan var på plats i området tog sig till platsen. Räddningstjänsten tog över det släckningsarbete som var påbörjat av andra. Ingen person skadades vid branden och skadorna på villan är fasad- och takskador. 

Polisen sökte efter personen som sågs lämna villatomten i Glömsta, i det arbetet användes bland annat hundpatrull. Med hjälp av polishunden greps en man i närområdet. Efter förhör angående försök till mordbrand har åklagare beslutat att mannen ska vara anhållen på sannolika skäl misstänkt för försök till mordbrand.

Polisen kommer utreda om han kan misstänkas för att ha startat branden som skadade fasad och taket på villan. Runt villan är det avspärrad så att tekniker kan genomföra en undersökning.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.