Hoppa till innehåll
Hem » 04 september 07:03, Sammanfattning natt, Örebro län

04 september 07:03, Sammanfattning natt, Örebro län

Misshandel, Örebro kl. 23.03

Två män i 30-årsåldern har blivit osams över något i en bostad på Söder och i samband med det blev den ena mannen misshandlad. Polisen har pratat med den utsatta mannen, som hade lämnat aktuell bostad, och efter förhöret körde de honom till sjukhus för kontroll av skador som han fått i samband med händelsen. De båda männen känner varandra sedan tidigare. Ingen person är frihetsberövad i detta ärende.

Rattfylleri, Kumla kl. 01.30

En bilist, en man i 30-årsåldern, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika då han blir stoppad i Åbytorp. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Rattfylleri, Lindesberg kl. 02.28

En bilist, en man i 25-årsåldern, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika då han blir stoppad i Sköndal. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat åtta personer eller fordon, hanterat ett misstänkt trafikbrott, omhändertagit en person enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat sex viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.