Hoppa till innehåll
Hem » 15 augusti 07:02, Sammanfattning natt, Värmlands län

15 augusti 07:02, Sammanfattning natt, Värmlands län

Stöld/inbrott, Filipstad kl. 22.36

Två män och en kvinna är misstänkta för inbrott vid ett företag på Spångberget. Ett vittne kände igen ett par personer som krossade en ruta. Polisen har varit på plats och kontrollerat personerna, en man i 45-årsåldern, en man i 30-årsåldern och en kvinna 20-årsåldern. De kontrollerades en bit från brottsplatsen. Det är oklart om personerna har varit inne i lokalen och stulit något men polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott så får utredningen visa vad som har hänt. Ingen av de inblandade blev frihetsberövad.

Trafikolycka, Karlstad kl. 06.32

En bilist har väjt för ett djur och kört av vägen in i ett träd i Kronoparken. Bilisten, en man i 30-årsåldern, upplever smärta i bröstet men vill inte åka med till sjukhus. Patrullen misstänker inget brott.

Brott mot knivlagen, Kristinehamn kl. 04.27

En man i 40-årsåldern blir stoppad och kontrollerad i Drevsta. Patrullen hittar knivar på mannen och dessa tas i beslag. Han blir misstänkt för brott mot knivlagen.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat åtta personer eller fordon, hanterat ett trafikbrott och hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.