Hoppa till innehåll
Hem » 12 november 07.28, Sammanfattning natt, Värmlands län

12 november 07.28, Sammanfattning natt, Värmlands län

Stöld/inbrott, Säffle kl. 23.14

Flera ungdomar har tagit sig in i en lägenhet, troligtvis genom ett fönster, i Höglunda.. Polisen har varit på plats och kontrollerat flera ungdomar som är i 15-årsåldern. Ytterligare ungdomar hade försvunnit från platsen då patrull kom dit. Patrullen kommer att skriva en anmälan om stöld genom inbrott. Det fanns ingen lägenhetsinnehavare på plats under tiden som patrull var där så det är oklart vad som har blivit stulet från platsen.

Stöld/inbrott, Karlstad kl. 02.34

En eller flera personer har brutit sig in i kommunhuset i Viken för att därefter lämna platsen i bil. En patrull stoppade och kontrollerade en bil och föraren, en man i 25-årsåldern, blev gripen som misstänkt för brottet då patrullen hittade gods i bilen som verkade komma från inbrottet. Bilen stoppades en bit ifrån brottsplatsen. Efter förhör blev mannen anhållen av en åklagare.

Narkotikabrott, Arvika kl. 01.56

En man i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk efter att ha visat tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika i centrum. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Narkotikabrott, Kristinehamn kl. 02.58

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika i Kvarnbyn. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 12 personer eller fordon, hanterat tre trafikbrott, hanterat sex ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat tre viltolyckor utan personskada

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.