Hoppa till innehåll
Hem » 15 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

15 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03:04, Borås, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på riksväg 42 vid Fristad. Föraren omhändertas misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Man anträffar även en kniv och narkotika och föraren är även misstänkt för grovt brott mot knivlagen samt narkotikabrott innehav.

23:29, Göteborg, försök till mord
Vi får in ett flertal samtal om skottlossning och att en person ligger på marken på en adress i Järnbrott. Minst en gärningsperson har setts springa från platsen. Polis och ambulans åker till platsen. Mannen har en skottskada i ena benet och även en skada i huvudet. Han har även blivit påkörd i samband med skottlossningen. Han förs till sjukhus i ambulans. Platsen spärras av för teknisk undersökning. Polis har under natten gripit två personer i 18-årsåldern i anslutning till platsen.

23:08, Göteborg, rån
Polis larmas till Angered med anledning av att en man har blivit knivskuren i benet vid en hållplats på Storåväg. Två gärningspersoner har rånat mannen på en halskedja och i samband med detta knivskurit mannen i benet. En patrull kör mannen till sjukhus. Polis kan senare gripa en person misstänkt för grovt rån.

22:14, Ale, skadegörelse
Vi får in ett larm om att flertal ungdomar har vält och sedan tänt eld på en behållare i anslutning till en husvagn på Svenstorpsvägen. En person släcker elden med en brandsläckare. Polis kommer till platsen. Inga gärningspersoner kvar på platsen. En anmälan om skadegörelse är upprättad.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.