Hoppa till innehåll
Hem » 11 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

11 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Falun
00.35: En anmälare tillika målsäganden vaknar av att någon rycker i ytterdörren. Vid kontroll är dörr till uteplats öppen. Inga synliga personer iakttas. Hundpatrull söker i området, två personer anträffas. Dessa kontrolleras, en man och en kvinna i 20–25-årsåldern. Anmälan hemfridsbrott skrivs av patrullen, ingen person är frihetsberövad.

Älvdalen
01.30. En man som omhändertas enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person gör sig misstänkt brott. Mannen blir misstänkt för försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Mannen får nyktra till i polisens arrest.

02.19: Personkontroll av en man i 18-årsåldern ger misstanke om brott mot knivlagen. Patrullen finner inget legalt syfte med att mannen bär kniv varför misstanke uppstår.

Insjön
06.09: Vittne iakttar och avbryter när flera gärningspersoner försöker bryta sig in på en adress. Personerna lämnar i ett fordon. Polispatruller söker efter gärningsmännen men utan resultat. Anmälan försök till grov stöld är skriven av polispatrull.

Nattens polispatruller har även ägnat sig åt person samt fordonskontroller. Det har även hanterats psykisk ohälsa. Det har även inträffat sex stycken viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.