Hoppa till innehåll
Hem » 06 augusti 08:17, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

06 augusti 08:17, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sedan midnatt har sex personer i länet omhändertagits för fylleri. Två av dessa överlämnades till vårdnadshavare varav den ena misstänks ha gjort sig skyldig till våldsamt motstånd alternativt våld mot tjänsteman. 

Under sen lördagskväll och natten till söndagen har polisen i Västernorrlands län hanterat tre ärenden gällande brott i nära relation. En man i Örnsköldsvik har gripits och senare anhållits misstänkt för att ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. 

Senare under natten beordrades polisen till en adress i Sundsvall. En man grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Efter förhör ska åklagare besluta om han ska anhållas. 

Därefter beordras polisen till en adress i Sundsvalls kommun då uppgifter inkommer om ett bråk. På platsen anträffas en skadad man. En kvinna grips misstänkt för att ha misshandlat mannen som hon har en relation med. Ärendet rubriceras grov misshandel. Mannen förs till sjukvård med okänt skadeläge. 

00:28 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en bar i Sundsvall med anledning av en misshandel. En man ska ha misshandlat en annan man. Målsäganden förs till sjukvård då han behöver vård för sin berusning enligt tillgängliga uppgifter. Den misstänkte omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

03:24 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en snabbmatsrestaurang i Stenstan då uppgifter inkommer om att en man ska ha blivit misshandlad. I samband med detta ska mannen också ha utsatts för en stöld. Det finns i nuläget ingen uppgifter om att det finns någon misstänkt i ärendet. Polisen tar upp en anmälan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.