Hoppa till innehåll
Hem » 31 juli 07:35, Sammanfattning natt, Dalarnas län

31 juli 07:35, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Borlänge
22.44: En anmälare uppger att en moped tillgripits. Mopeden eftersöks av patrull utan spaningsresultat. En anmälan stöld upprättas och mopeden efterlyses nationellt.

Rättvik
01.40: En anmälare kontaktar polisen med anledning av att denne blivit slagen. Målsäganden är en man i 20-årsåldrn. Polispatrullen upprättar en anmälan gällande misshandel, ingen person är gripen eller känd för gärningen. Det finns inga uppgifter om eventuell skadebild.

Leksand
01.42: SOS-alarm meddelar att en lastbil med släp kört i diket, släpet har vällt. Platsen är Lv 938 Nykbingsbo. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott upprättas av polispatrull. Ingen person skadades i olyckan.

Rättvik
01.50: En ordningsvakt kontaktar polisen då denne iakttagit en misshandel. Både misstänkt och målsäganden finns kvar på plats när polispatrull anländer platsen. Misstänkt är en mani 30-årsåldern och målsäganden är en man i 20-årsåldern. Det finns inga uppgifter om eventuell skadebild.

Patruller har i övrigt ägnat sig åt rutinuppdrag så som person och fordonskontroller. Det har förekommit ärenden med psykisk ohälsa. Det har också inträffat en antal viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.