Hoppa till innehåll
Hem » 24 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

24 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04:28, rattfylleri, Kungälv
En patrull stoppar en bil vid Munkegärde. Föraren blåser positivt och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

02:25, misshandel, Göteborg
Vi får larm om att ett flertal personer är i slagsmål vid korsningen till Geijersgatan. Polis kommer till platsen. En person förs till sjukhus. En person omhändertas för berusning och är samtidigt misstänkt för misshandel.

02:05, våldtäkt, Borås
En kvinna går genom en gångtunnel på Druveforsvägen, under riksväg 40. I gångtunneln blir hon påhoppad av en gärningsperson, som försöker dra upp hennes klänning. Kvinnan sätter sig i motvärn och slår gärningspersonen, springer söderut från platsen. Han får med sig kvinnans väska. En patrull påträffar senare en man som stämmer in på signalementet. Han grips misstänkt för försök till våldtäkt samt grov stöld.

01:52, brand, Härryda
Vi får larm om att en bil brinner på Härrydavägen. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Räddningstjänsten släcker branden och en patrull upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

18:26, misshandel, Trollhättan
Vi får larm om att en yngre man har blivit misshandlad av ett flertal gärningspersoner vid Bergslagstorget. I samband med bråket har gärningspersonerna även tilltvingat sig en halskedja. Polis kommer till platsen. Inga gärningspersoner är kvar. Inget behov av ambulans, enligt uppgift. En anmälan om misshandel samt stöld är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.