Hoppa till innehåll
Hem » 19 juli 08:08, Sammanfattning natt, Jönköpings län

19 juli 08:08, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 75-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Stulen bil förstördes

03:10 Polisen larmades till Mjälarrydsvägen i Tenhult, Jönköping.  En inringare hade väckts av en hög smäll och däcksrik. Det visade sig att en gärningsman hade stuligt en bil inne på ett område med stängsel och därefter kört igenom en stängd grind. Färden gick mot centrala Tenhult men inte bättre än att föraren körde ut på en åker och kvaddade bilen. Gärningsmannen greps där av väktare som  hade följt efter den stulna bilen.

Gärningsmannen, en man i 30-årsåldern, misstänks för grovt drograttfylleri, narkotikabrott innehav, försök till stöld, grov olovlig körning samt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Allvarlig olycka i Tenhult

04:27 En motorcykel stals på Centrumvägen i Tenhult. Vittnen kunde se att gärningsmannen körde i riktning mot Barnarp. Polisen förhörde vittnen på platsen och upprättade en anmälan om stöld.

05:40 Ett olyckslarm kom till SOS om en singelolycka med motorcykel. En person hade hittats skadad, men vaken och talbar, i ett dike på länsväg 826 i Tenhult. Han fördes till sjukhus för fortsatt vård.

Polisen kopplar ihop händelserna och misstänker föraren, en man i 35-årsåldern, förutom för stöld också för drograttfylleri. Fler misstankar kan tillkomma.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.