Hoppa till innehåll
Hem » 18 juli 07:22, Sammanfattning natt, Värmlands län

18 juli 07:22, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad
23.36. Patrull stoppade och kontrollerade en bilist på Skoghallsvägen. Misstanke uppstod om att föraren, en man i övre tonåren, var påverkad av narkotika. Anmälan upprättad gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott avseende eget bruk. Mannens körkort omhändertogs på plats.

Säffle
22.32. Ytterligare en man misstänks för drograttfylleri efter att patrull stoppat och kontrollerat en bil i Annelund. Beslut togs om kroppsbesiktning. En man i 30-årsåldern är nu misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott avseende eget bruk och narkotikabrott, innehav.

02.54. Larm inkommer till SOS om att en personbil åkt ner i Byälven. Ljud ska ha hörts inifrån bilen varvid ett större räddningspådrag inleds. Efter kontakt med ägaren visade det sig att bilen rullat ned från sin parkering och i älven. Patrullen har skrivit anteckning utan misstanke om brott.

Kristinehamn
00.53. En anmälare kontaktade polisen med anledning av att han hade haft inbrott i sin företagsbil. Patrull åkte ut till platsen och har upprättat en anmälan om stöld samt skadegörelse.

Det har i övrigt varit en lugn natt operativt. Patrullerna har hanterat ärenden av rutinkaraktär. Där kan det handla om exempelvis kontroller av personer och fordon eller larm från allmänhet som inte har utmynnat i något allvarligare brott, psykisk ohälsa och trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.