Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 25 december 05:08: 24 december 22:07, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Uppdaterad 25 december 05:08: 24 december 22:07, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

19:38 Grovt rattfylleri, Härnösand

Efter ett trafikstopp är en kvinna i 35 års åldern misstänkt för grovt rattfylleri. Kvinnan togs med till polisstationen för provtagning. Efter provtagning, förhör och anmälan frigavs kvinnan. Kvinnans körkort omhändertogs av patrullen.

00:38 Trafikolycka, Sörberge Timrå

Uppgifter inkom om en trafikolycka i Sörberge där bilen var kraftigt demolerad. Patrull skickades och när de kom på plats kunde det konstateras att det var en bil med tre personer i som sladdat ned i ett dike och i en stolpe. Alla personer var ute ur bilen men en person klagade på nacksmärta varpå ambulans kallades till platsen. Patrullen skrev anmälan trafikolycka.

02:32 Narkotikabrott och bedrägligt beteende, centrala Sundsvall

Patrull skickades till en larmnde taxichaufför som hade en bråkig gäst som vägrade betala för sig. Patrullen omhändertog en man i 40 års åldern för narkotikabrott eget bruk, mannen fördes till polisstationen för provtagning. Efter provtagning och förhör frigavs mannen som även är misstänkt för bedrägligt beteende.

02:48 Inbrott OKQ8, Bjästa

Patrull larmades av väktare till OKQ8 i Bjästa efter väktaren konstaterat inbrott. Patrullen sökte igenom butiken efter eventuella gärningsmän utan resultat. Patrullen har gjort brottsplatsundersökning samt upprättat anmälan. Det är i nuläget oklart vad som blivit tillgripet.

03:05 Inbrott på Importföretag, Skönvik Sundsvall

Patrull och hundpatrull skickades till ett inbrott på ett importföretag i Skönvik, de kunde konstatera att en dörr på baksidan av byggnaden var uppbruten. Hundpatrullen har sökt igenom lokalen utan att påträffa någon misstänkt. Patrullerna har gjort brottsplatsundersökning samt säkrat vissa spår på platsen. Det är ännu oklart om gärningspersonen varit inne i byggnaden, samt om något är tillgripet. Patrullen har upprättat anmälan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Västernorrland.