Hoppa till innehåll
Hem » 03 juli 07:21, Sammanfattning natt, Värmlands län

03 juli 07:21, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad

01.04. En efterlyst person anträffades av patrull på Orrholmen. Kvinnan, som är i 20-årsåldern, var anhållen i sin frånvaro misstänkt för rån och anträffades vid en bostad. Brottet ska ha begåtts i Stockholm.

Molkom

05.04. Patrull stoppade och kontrollerade en manlig bilist i 40-årsåldern. Det visade sig att mannen inte hade behörighet att framföra aktuellt fordon varvid han blir misstänkt för brott. En anmälan gällande grov olovlig körning och olovligt brukande upprättades.

Arvika
23.20. Polis beordrades ut till en adress i Taserud med anledning av att en ungdomsfest skulle ha spårat ur och stört boende i området. På platsen uppstod dålig attityd och samtliga oinbjudna avvisades från platsen. Ingen anmälan.

Säffle

04.35. En person i tonåren kontrollerades av patrull i Västra innerstaden då misstankar om narkotikabrott uppstod. Beslut togs om kroppsbesiktning.

Sunne
23.20. En viltolycka med personskador inträffade på länsväg 716, i höjd med Torsberg. Bilisten körde på ett rådjur och därefter ned i ett dike. En passagerare klagade på smärtor i ryggen och ambulans tillkallades. Eftersöksjägare kallades ut till platsen och kunde konstatera att rådjuret hade dött av sina skador vid kollisionen. Patrullen skrev en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Det har varit en relativt lugn natt operativt. Patrullerna har hanterat ärenden av rutinkaraktär. Där kan det handla om exempelvis kontroller av personer och fordon eller larm från allmänhet som inte har utmynnat i något allvarligare brott, psykisk ohälsa och trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.