Hoppa till innehåll
Hem » 02 juli 08:14, Sammanfattning natt, Västerbottens län

02 juli 08:14, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Klockan 00-07, två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:02 Rattfylleri, Lycksele
Polis stoppar och kontrollerar en moped i Lycksele. Föraren, en man i 45-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. En anmälan ska upprättas.

En viltolycka i Boviken, Skellefteå kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Sammanfattning från polisens arbete under kvällen och natten i samband med Summertime i Skellefteå:

Som tidigare kvällar har polisen arbetat med stor synlighet och med att förverka alkohol. Polisen har även övervakat trafiken och arbetet uppsökande, framförallt mot ungdomar. Totalt har 16 personer omhändertagits med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och fem personer har avvisats eller avlägsnats med stöd av polislag 13§. Fyra ordningsböter har utfärdats med anledning av hastighetsöverträdelser. När det gäller anmälningar så har följande upprättats: Två anmälningar gällande sexuellt ofredande och en anmälan gällande våldsamt motstånd mot en ordningsvakt.

Polisen som arbetade under kvällen och natten uppger att i det stora hela har stämningen varit god och besökarna har mestadels varit glada och pratsamma.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.