Hoppa till innehåll
Hem » 26 januari 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

26 januari 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.04 Skövde, inbrott
Under dagen har det varit inbrott i en villa i Stöpen. Någon har tagit sig in genom en altandörr och letat igenom huset. Det är oklart vad som stulits och polisen har skrivit en anmälan om grov stöld genom inbrott.

01.01 Göteborg, singelolycka
På E20 vid Röde orm har en bilist kört in i en refug. Föraren har avvikit från olycksplatsen och två personer har tagit taxi till sjukhus för kontroll. Polisen har skrivit anmälningar om vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka.

02.25 Lerum, rattfylleri
På Gamla Björboholmsvägen i Gråbo stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri.

03.41 Trollhättan, brand
På Installatörvägen har en lastbil börjat brinna. Fullt utvecklad brand som räddningstjänsten släcker. Polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget.

04.33 Göteborg, inbrott
Inbrott i lampbutik på Kontrabasgatan. Larmet går från butiken och väktare är snabbt på plats. Ingen är dock kvar på platsen. Någon har tagit bort låskolven i en dörr och tagit sig in. I nuläget är det oklart vad som stulits. Polis har sökt med hund i området men ingen har gripits. Anmälan om stöld genom inbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.