Hoppa till innehåll
Hem » 23 juni 07:39, Sammanfattning natt, Östergötlands län

23 juni 07:39, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:05 Polisen larmades till en adress i Skäggetorp, Linköping, med anledning av ett bråk. Flera polispatruller åkte till platsen. En skadad man, som är i 45-årsåldern, påträffades vid entrén till ett lägenhetshus. En misstänkt gärningsperson greps misstänkt för grov misshandel. Den gripne är en man som är i 25-årsåldern. Senare anhölls den misstänkte mannen, ärendet är därmed åklagarlett. Den skadade mannen fördes till sjukhus, han var vaken och talbar. I övrigt har polisens presstjänst inga detaljer om skadeläget. Utredning pågår för att bringa klarhet i händelseförloppet.

03:10 Polisen larmades om en brand på Hökartorget i Motala. Det var en parkerad bil som brann, ingen person ska ha skadats fysiskt. Rubriceringen är skadegörelse genom brand. Bilen utbrunnen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Till media – gällande dagens bemanning:

Efter klockan 15:00 finns det ingen presstalesperson i tjänst. Frågor från media besvaras då av vakthavande befäl i mån av tid.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.