Hem » 01 augusti 07:16, Sammanfattning natt, Norrbottens län

01 augusti 07:16, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Ett flertal personer har omhändertagits för fylleri och en person misstänks för ringa narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:43 Sexuellt ofredande, Piteå
Polis beordras till en krog i Piteå. En kvinna i 20-årsåldern anmäler att hon blivit sexuellt ofredad av en man på sin väg till krogen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan.

01:20 Trafikkontroll, Kiruna
Polisen har haft en hastighetskontroll i Kiruna. Patrullen utfärdade en ordningsbot. Föraren körde 95 km/h på 70-sträcka.

01:27 Sexuellt ofredande, Kalix
Polis beordras till Kalix centrum med anledning av ett bråk. En man misstänks ha ofredat två kvinnor. Patrullen håller förhör och upprättar två anmälningar gällande sexuellt ofredande.

04:01 Misshandel, Piteå
Polis beordras till en adress i centrala Piteå med anledning av en misshandel. En man i 30-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Under morgonen anhölls mannen av åklagare misstänkt för misshandel.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *