Hoppa till innehåll
Hem » 20 juni 08:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

20 juni 08:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Personrån i Skiftinge, Eskilstuna

23:56 En person anmälde ett personrån som inträffat i Skiftinge, Eskilstuna. En man hade rånats på en dyrbar jacka. Han hade hotats av två personer med tillhygge i en gångtunnel mellan Skfitinge och Eskilstuna och tvingades lämna ifrån sig klädesplagget.

En anmälan om rån upprättades. Det finns ännu ingen gripen gärningsman.

Spikmatta stoppade rattfyllerist

01:40 En polispatrull utanför Strängnäs upptäckte en misstänkt ratttfyllerist på E20 och försökte göra en fordons och förarkontroll. Bilföraren valde att inte stanna och försökte köra ifrån patrullen. Ett förföljande påbörjades och färden gick i varierade hastigheter upp mot 200 km/h.

Beslut togs om spikmatta och polisbil med synligt blåljus ställde upp vid Svistad utanför Eskilstuna. Den flyende passerade polisbilen och körde starx efteråt på spikmattan och så gjorde även den förföljande polisbilen. Den misstänkta personen frihetsberövades och E20 stängdes av helt i västlig riktning. Bärgare beställdes. Ingen person skadades.

Rättsläget är grov vårdslöshet i trafik, drograttylleri, brott mot knivlagen, narkotikainnehav i förvärvssyfte.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland