Hoppa till innehåll
Hem » 18 juni 07:43, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

18 juni 07:43, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:47 Misshandel, Örnsköldsvik:
Polispatrull beordras till en restaurang där det varit bråk. Polisen pratar med de inblandade. En anmälan gällande misshandel och en anmälan gällande ofredande upprättas.

00:51 Trafikbrott, Härnösand:
Bilförare på E4, Fröland, får ordningsbot för att bilen har vinterdäck och för att föraren inte har med sig sitt körkort.

03:34 Olovlig körning, Härnösand:
Vid kontroll av en personbil i Gådeåstaden framkommer att föraren inte har behörighet att köra bil. Föraren grips. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas. Föraren släpps senare.

04:34 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Västermalm med anledning av ett bråk. Patrullen pratar med de inblandade. Någon av de inblandade uppges ha stulit en elsparkcykel från någon annan av de inblandade. En anmälan gällande stöld och en anmälan gällande misshandel upprättas.   

04:50 Trafikolycka, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Huljen där en A-traktor kört av vägen. Det finns inga uppgifter om personskador. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Övrigt:
En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott och sju personer har omhändertagits för fylleri. Två av dessa misstänks för våldsamt motstånd.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.