Hoppa till innehåll
Hem » 12 juni 07:35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

12 juni 07:35, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Under tidig morgon har en person omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han överlämnades till sjukvård. 

22:12 Stöld, Umeå
Polisen beordras till en adress på Haga i Umeå med anledning av en cykelstöld. Person/personer ska ha setts stjäla en cykel och lämna platsen. Polisen påträffar senare en person som stämmer in på signalementet. Aktuell cykel påträffas, den tas i beslag. Anmälan upprättas gällande stöld. 

22:25 Drograttfylleri, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Älvsbacka i Skellefteå. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Körkort samt bilnycklar omhändertas. Mannen släpps därefter. 

00:45 Skadegörelse, Umeå
Under natten kontaktas polisen gällande en skadegörelse på en bil på Nydalahöjd i Umeå. Skadegörelse ska ha utförts på en bil och därefter ska ett billarm ha gått av. Anmälan gällande skadegörelse upprättas. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats under natten, den skedde på E4/Karles Rötvägen, Nordmalings kommun. Inga personskador har rapporterats. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.