Hoppa till innehåll
Hem » 10 juni 16:07, Skottlossning, Eskilstuna

10 juni 16:07, Skottlossning, Eskilstuna

Klockan 15:24 inkommer larm till polisen gällande en skottlossning i Nyfors, Eskilstuna. Flera personer larmar polisen om händelsen. Stort antal polisresurser involveras i ärendet och beordrades till Nyfors.

Polis finner tecken på att det är en skarp skottlossning som inträffat utomhus. Det är en eller flera personer som avlossat skott. Brottsplatsen ska vara Nyforsgatan och avspärrningar har upprättats av polis.

Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadade personer i nuläget. Händelsen utreds som försök till mord och grovt vapenbrott. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

Poliserna på plats arbetar med att skapa sig en uppfattning om vad som inträffat. Dels genom förhör med personer som befunnit sig i närheten och dels genom att försöka säkra spår.

Poliserna söker också efter gärningsperson eller gärningspersoner.  

Texten kommer att uppdateras när och om det finns ny information att lämna. 

Vet du något om händelsen?

Vittnesuppgifter är en viktig del i polisens informationsinhämtning. Vet du något om händelsen kan du ta kontakt med poliser som finns på plats i Nyfors.

Du kan också ringa 114 14 samt tipsa polisen via tipsformuläret. Små detaljer kan vara avgörande i utredningen. Låt polisen avgöra vad som är viktigt eller inte. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland