Hoppa till innehåll
Hem » 04 juni 08:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

04 juni 08:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

23:14 Polis larmades till Lohegatan i Eskilstuna med anledning av att en inringare hört höga smällar. När polis anlänt till platsen anträffades skotthål genom ett fönster till en frisörsalong. Området spärrades av och en kriminalteknisk undersökning har genomförts under natten. Ingen person skadades i samband med händelsen och det finns i nuläget ingen gripen. Polis har pratat med vittnen och en anmälan om grovt vapenbrott samt mordförsök har skrivits. 

02:34 Polis larmades till en bostad i Eskilstuna med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt till platsen greps en man i 45-årsåldern misstänkt för misshandel i relation samt barnfridsbrott. Målsägande, en kvinna i 45-årsåldern, ska inte ha varit i behov av ambulansvård. Den gripne mannen har under söndagsmorgonen anhållits av åklagare. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor, trafikbrott, fylleri, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland