Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-05-30 07:48:49 30 maj 07:41, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Uppdaterad 2023-05-30 07:48:49 30 maj 07:41, Sammanfattning natt, Jämtlands län

23:10 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har kontrollerat trafiken på Rådhusgatan i Västra Odensala. Elva förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra. Två ordningsbot utfärdades till förare respektive passagerare som inte hade bilbälte under färd.

00:31 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Torvalla. Föraren, en ung man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

04:16 Skadegörelse, Östersund
Under tidig morgon har polisen tagit upp anmälan gällande skadegörelse sedan rutor krossats på en fastighet i Östersunds centrum. 

Övrigt: Under natten har en viltolycka rapporterats till polisen, den skedde i Litsnäset, Östersund. Det finns ingen information om personskador. 

Uppdatering klockan 07:48:

01:30 Stöld, Östersund
Under natten kontrollerar polisen en lätt lastbil på Fagerbacken i Östersund. I fordonet hittas gods som polisen misstänker är tillgripet. Personerna som färdas i bilen, en man och en kvinna, grips misstänkta för stöld. Efter förhör ska åklagare besluta om de ska anhållas eller släppas på fri fot. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.