Hoppa till innehåll
Hem » 23 oktober 07:33, Sammanfattning natt, Jämtlands län

23 oktober 07:33, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sedan midnatt har två personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för narkotikabrott genom eget bruk. 

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:32 Skadegörelse, Östersund
Polisen beordras till en adress i centrum med anledning av en skadegörelse. Okänd gärningsperson ska ha tagit sönder en bilruta och därefter lämnat platsen. Polisen tar upp en anmälan om skadegörelse.

01:17 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har haft en trafikkontroll vid trafikplats Odenskog på E14, Östersund. Sju förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

02:18 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har haft en trafikkontroll på Lillsjövägen/Opevägen, Östra Odensala. Samtliga kontrollerade var utan anmärkning.

02:30 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Gustav III:s torg i centrum. Föraren får en ordningsbot då han har kört på fel sida av en refug. Tre passagerare i bilen får ordningsbot då de inte använt bilbälte under färd.

02:44 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning. Anmälan om drograttfylleri upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.