Hoppa till innehåll
Hem » 14 maj 08:20, Sammanfattning natt, Norrbottens län

14 maj 08:20, Sammanfattning natt, Norrbottens län

En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:07 Bedrägeri, Piteå
Polis beordras till en krog i Piteå centrum med anledning av att en person misstänks för urkundsförfalskning. Personen är minderårig och får skjuts till vårdnadshavare. En anmälan ska upprättas.

01:03 Trafikolycka, Luleå
Polis beordras till en plats norr om Råneå med anledning av en olycka med fyrhjuling. En person förs till sjukvård med ambulans. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

01:43 Våld/hot mot tjänsteman, Gällivare
En polispatrull ser hur det uppstår bråk mellan en krogbesökare och ordningsvakt på en krog i centrala Gällivare. En anmälan om våld mot tjänsteman ska upprättas.

02:14 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en krog i Innerstaden i Luleå med anledning av en misshandel. En man misstänks för att han misshandlat en annan man. Den misstänkte omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

03:57 Misshandel, Piteå
Polis beordras till en adress i Piteå med anledning av misshandel. En man har blivit utsatt av en annan man. Ingen misstänkt person är kvar på plats. En anmälan ska upprättas.

En viltolycka på Kurravaaravägen, Kiruna, har anmälts till polisen på fredag kväll klockan 22:05. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.