Hoppa till innehåll
Hem » 09 april 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

09 april 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Polis larmas till en bostad i Stenungsund under senkvällen med anledning av att en kvinna blir misshandlad av sin sambo. Polis kommer till platsen och mannen grips misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Kvinnan körs till sjukhus för vård. 

Polis larmas till en bostad i Skövde under senkvällen med anledning av att en kvinna blivit slagen av sin man. Mannen grips av polis misstänkt för misshandel i relation och anhölls senare av åklagare.

22.36 Göteborg, våld mot tjänsteman (ordningsvakt)
Polis larmas till Tredje Långgatan med anledning av att ordningsvakter gripit två män som varit stökiga på platsen. Polisen övertar gripandet och skriver två anmälningar gällade  försök till våld mot tjänsteman på den ena misstänkta och den andra är misstänkt för hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

23.49 Göteborg, personrån
Vid Marklandsgatan inne på Circe K blir två tonårskillar avtvingade en Blueberrykeps och en Canada Goosejacka under knivhot från två lite äldre killar. Inga personskador.

02.20 Trollhättan, misshandel
Vid Kungsgatan blir en man i 30-årsåldern skallad av en okänd person. Den skallade körs till NÄL med befarad näsfraktur.

05.12 Lerum, trafikolycka
På E20 vid Flodamotet är det en manlig bilist som kör in i ett räcke. Mannen körs till sjukhus med smärtor i armar och nacke. Polisen skriver en anmälan gällande vårdslöshet i trafik.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.