Hoppa till innehåll
Hem » 15 mars 07:01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

15 mars 07:01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Under natten har en person i länet omhändertagits för fylleri. Polisen har under natten även kontrollerat en person som misstänks för ringa narkotikabrott genom innehav då han hade på sig misstänkt narkotika. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:00 Rattfylleri, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på riksväg 97 i Boden. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning då han saknar behörighet att köra personbil.

05:01 Brand, Luleå
Polisen kontaktas angående en brand i en fristående byggnad i Kallax. Förrådsbyggnaden ska ligga nära ett bostadshus. Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

05:34 Trafikkontroll, Boden
Polisen har haft en trafikkontroll på riksväg 97 i Sävastnäs, Boden. Tre ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser. En förare fick också sitt körkort omhändertaget efter att ha kört 121 kilometer i timmen på 80-sträckan.

Övrigt: En renpåkörning har rapporterats till polisen, den skedde på E10 Lilla Edet, Överkalix. Inga personskador uppstod. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.