Hoppa till innehåll
Hem » 13 mars 07:45, Sammanfattning natt, Värmlands län

13 mars 07:45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Grums

00.40: Polispatrull kallas till Grums med anledning av att vittne ringer om att de iakttagit en påverkad person. Patrullen träffar på en man 35-årsåldern, mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om provtagning på mannen inhämtas. Vid visitation av mannen anträffas också misstänkt narkotika som tas i beslag. Analys av provtagningen och beslaget får påvisa om mannen fortsatt kan misstänkas för brott. Rubriceringarna på polisanmälan är narkotikabrott/ innehav samt eget bruk. Efter provtagning fattades beslut om att mannen ej är i stånd att ta hand om sig själv, mannen omhändertas enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person.

Sunne

04.37: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist på LV 241 i Sunne kommun. Vid kontroll saknar föraren behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. Mannen har tidigare lagförts för samma brott varpå en anmälan gällande grov olovlig körning upprätts.

Patruller i tjänst har även hanterat berusade personer. Viltolyckor i trafiken samt ägnat sig åt fordon samt personkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.