Hoppa till innehåll
Hem » 05 mars 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

05 mars 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Kl 00:00-07:00, fyra personer har omhändertagits för fylleri och en har fått medfölja för provtagning efter misstanke om narkotikabrott (personen misstänks också för brott mot knivlagen). Polisen har även kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Kl 00:56, Luleå

Polis beordras till Innerstaden med anledning av misshandel. En kvinna uppges ha slagit en man. Kvinnan är inte kvar på platsen när polis kommer dit. Förhör hålls.

En stund senare inkommer ytterligare samtal om misshandel, på en adress i Innerstaden. En kvinna uppges ha slagit en man. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, grips av polis. Hon misstänks för två fall av misshandel under natten samt olaga hot. I samband med gripandet misstänks hon också för våld mot tjänsteman.

Kvinnan ska höras efter att hon nyktrat till. Därefter ska åklagare fatta beslut om hon ska anhållas eller inte.

Kl 01:45, Luleå

Bilist stoppas vid Gammelstad efter hastighetsöverträdelse. Föraren hade kört 123 km/timmen på en 90-sträcka. Mannens körkort omhändertas.

Kl 04:01, Gällivare

Larm inkommer om skoterolycka. En ung man uppges ha varit passagerare och gjort sig illa efter att ha ramlat av skotern. Han förs till sjukvården.

Polisen pratar med mannen och dokumenterar olycksplatsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.