Hoppa till innehåll
Hem » 03 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

03 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00.00 Misshandel, relation, Polisområde Storgöteborg
En kvinna som blivit misshandlad av sin pojkvän i Polisområde Storgöteborg kontaktade polisen. Mannen som slagit kvinnan tidigare hade lämnat platsen genom att hoppa ut genom ett fönster i bostaden. Polis på plats kunde dock gripa mannen misstänkt för misshandel. Mannen ska ha knuffat målsägaren och vid tidigare tillfälle misshandlat kvinnan med sparkar. Kvinnan hade även en liten sårskada i handen, troligen från en kniv. 
Vid gripandet konstaterades att mannen skurit sig själv med kniv i armen.  

01:30 Rattfylleri m.m. Skövde
En polispatrull som skulle stoppa en bilist inledde ett förföljande vid Vadsbrovägen. föraren misstänktes vara rattfull. Färden pågick i cirka 16 minuter och föraren kunde stoppas. färden gick i uppemot 150km vid tillfällen. Mannen som är i 40-årsåldern misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, drog rattfylleri och att ej ha stannat på polismans tecken. Mannen medtogs för provtagning.

03:56 Stöld genom inbrott, Göteborg
Ett larm om ett inbrott på en trafikskola på Brämaregatan inkom till polisen. En man hade setts slå sönder dörren till lokalen och han ska sedan tagit sig in i trafikskolan som har sina lokaler på platsen. Mannen ska ha stulit motorcykelkläder och tagit ur lokalen. Polis på plats kunde gripa mannen i anslutning till platsen. Mannen är i 45-årsåldern och är misstänkt för stöld genom inbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.