Hoppa till innehåll
Hem » 27 februari 23:16, Stöld/inbrott, Södertälje

27 februari 23:16, Stöld/inbrott, Södertälje

Polis larmas först till Övre Villagatan kl 23:16 där en man i 50-årsåldern undersökt en bostad på ett vis som fått inringaren att misstänka att det handlar om ett inbrottsförsök.
Mannen hittas och kontrolleras av polis. Vissa föremål som mannen har på sig gör att det skrivs en anmälan om häleri och mannen avlägsnas sedan till en annan del av kommunen.

Kl 03:44 krossas ett fönster till en matbutik på Brolundavägen. Händelsen rubricerades först som försök till inbrott men rubriceras nu som skadegörelse.

Kl 06:07 larmas polis till Ymergatan där en man beter sig som om han vill ta sig in i olika bostäder. När patrullerna söker i området anträffas samma man som kontrollerats och blivit misstänkt för häleri tidigare på natten. Ånyo har mannen med sig ett föremål som inte är hans. När föremålet ska lämnas tillbaka sin ägare som bor i närheten konstateras att ägarens bostad utsatts för inbrott genom att ett fönster krossats.

Mannen som nu anträffats två gånger under natten i samband med larm grips. Polisen genomför olika utredningsåtgärder så som spårsäkring och inhämtning av filmer från övervakningskameror.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.