Hoppa till innehåll
Hem » 23 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.27 Göteborg, bilbrand
På en parkeringsplats vid Hjällbovallen har en bil börjat brinna. Räddningstjänst och polis till platsen. Ingen spridning till andra fordon. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt.

01.14 Tanum, rattfylleri
På länsväg 163 i Grebbestad stoppades en bilist för kontroll. Förare var en man i 20-årsåldern som blåste positivt. Han togs med för vidare provtagning på polisstationen.

03.53 Ale, trafikolycka
På E45 vid Nol har en bilist kört in i mitträcket. Olyckan inträffade i norrgående riktning. Föraren, en man i 30-årsåldern, klarade sig utan skador men var chockad. Han hade troligen somnat och rapporterades för vårdslöshet i trafik.

05.24 Borås, rattfylleri
På länsväg 1610 i Gässlösa stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 65-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med för vidare provtagning. Han rapporterades för rattfylleri.

Misshandel i relation – Polisområde Storgöteborg
En kvinna anmälde till polisen att hon blivit slagen i ansiktet och dragen i håret av sin man. Polisen kunde gripa mannen i bostaden och skriva en anmälan om misshandel. Inga uppgifter om att kvinnan behövde åka till sjukhus.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.