Hoppa till innehåll
Hem » 29 augusti 17:55, Trafikkontroll, Västernorrlands län

29 augusti 17:55, Trafikkontroll, Västernorrlands län

HÄRNÖSAND

Under förmiddagen stoppades en trafikant för kontroll. Misstanke uppstod om att föraren saknade körkortsbehörighet för att framföra fordonet och att hon var påverkad av narkotika. Hon fick medfölja för provtagning och förhör. Anmälan gällande olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott upprättades. 

Vid 14-tiden hölls en nykterhetskontroll i trafiken vid Franzéngatan i centrum och senare hölls en trafikkontroll på E4 vid Granudden.

SOLLEFTEÅ

Vid 16:30-tiden stoppades en trafikant för kontroll i Junsele. Fordonet var avställt och hade användningsförbud. Böter utfärdades.

SUNDSVALL

Under eftermiddagen hölls en trafikkontroll på E14 vid Matfors. Tre förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser varav en fick sitt körkort omhändertaget. Högsta uppmätta hastighet var 137 km/timmen på en 100-sträcka.

Under tidig eftermiddag stoppades också en bilist för kontroll. Föraren saknade körkortsbehörighet för att framföra fordonet och en anmälan gällande olovlig körning upprättades. Samtidigt stoppades en bilist efter hastighetsöverträdelse på E4. Föraren fick böter.

ÅNGE

Under dagen stoppades en bilist för kontroll. Föraren blåste positivt i polisens sållningsinstrument och misstanke om rattfylleri uppstod. Han fick medfölja för provtagning och förhör. Anmälan upprättades, körkortet omhändertogs och fordonsnycklarna omhändertogs tillfälligt för att förhindra fortsatt färd.

ÖRNSKÖLDSVIK

Vid 13-tiden hölls en trafikkontroll vid Hörnäsvägen, Överhörnäs. Böter utfärdades till en förare. Senare hölls ytterligare en trafikkontroll vid länsväg 335 i Överhörnäs.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.