Hoppa till innehåll
Hem » Ishockeyderby i Stockholm den 22 februari

Ishockeyderby i Stockholm den 22 februari

Den 22 december 2023 kommer det spelas en ishockeymatch på Avicii arena i Stockholm. Många personer som ska se på matchen bedöms samlas och transporteras före och efter evenemanget.

Av den anledningen har Stockholmspolisen en särskilt uttagen polisinsats för att underlätta framkomligheten, förebygga ordningsstörningar och ingripa mot brott. Polis kommer stötta arrangören i deras ansvar vid arenan och under arrangemanget. Tillsammans arbetar polisen och arrangören för att värna om en positiv stämning och gemensamt skapa goda förutsättningar för ett tryggt och säkert evenemang utan våld och ordningsstörningar.

I insatsen ingår även UAS – Unmanned Aircraft System (system för obemannade flygfarkoster). Kamerabevakningen sker för att förebygga, förhindra och avslöja brott eller upptäcka störningar av allmän ordning och säkerhet och för att begränsa verkningarna av sådana störningar. Ett annat syfte är också att på ett effektivare sätt kunna leda och fördela de polisiära resurserna som är på plats.

Se kartorna nedan för övervakade områden och tidpunkter. Särskilt beslut om övervakningen har fattats av Polismyndigheten och det grundar sig främst på bestämmelser i kamerabevakningslagen.

Bevakningsområde G:a Stan

Bevakningsområde G:a Stan, kl 14:00-18:30.

Bevakningsområde arenaområdet

Bevakningsområde arenaområdet, kl 15:00-01:00.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.