Hoppa till innehåll
Hem » 15 februari 07:13, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

15 februari 07:13, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

22.10. Hallsberg. Polis beordras ut till en adress med anledning av ett bråk. På platsen skrivs en anmälan och en motanmälan om ofredande då det bland annat ska ha utdelats en spottloska mot ena parten.

22.12. Nora. I samband med att patrullen kontrollerade en man i 40-årsåldern uppstod misstanke om att denne kunde vara påverkad av narkotika. Mannen fick följa med patrullen för provtagning. En anmälan gällande ringa narkotikabrott upprättad.

02.16. Kumla. En bilist i 30-årsåldern fick böter efter att inte ha anpassat hastigheten på den aktuella vägsträckan.

02.22. Örebro. En husägare larmade SOS med anledning av att bostaden var rökfylld. En räddningsinsats inleddes och bostaden kontrollerades. Ingen person kom till skada vid händelsen. Patrullen har skrivit en anmälan om brand utan misstanke om brott.

05.38. Laxå. En bil började brinna på länsväg 205 vid Ågrena. En förbipasserande noterade branden och larmade. Branden ska inte ha uppstått i samband med körning och ingen person blev skadad i branden. Patrullen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

06.27. Karlskoga. En man i 40-årsåldern fick böter för att ha kört i en alldeles för hög hastighet på Västerleden. I samband med att böterna utfärdades omhändertogs även mannens körkort på plats.

I övrigt har det varit en lugn natt polisiärt sett i länet. Patrullerna har hanterat ärenden kopplat till psykisk ohälsa, kontrollerat ett flertal fordon och personer utan större anmärkning och genomfört trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.