Hoppa till innehåll
Hem » 08 februari 07:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

08 februari 07:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22.23 Polis larmades till en adress i Eskilstuna med anledning av ett bråk i en bostad. Enligt uppgift skulle en man ha misshandlat en kvinna och det skulle finnas barn i bostaden. När polis kom till adressen fanns alla kvar på platsen. Mannen, som är i 30-årsåldern, greps misstänkt för misshandel och barnfridsbrott. Under natten har mannen anhållits efter beslut av åklagare.

00.09 Polis larmades till en adress i området Valhalla, Eskilstuna, med anledning av ett misstänkt inbrott. Ett larm hade utlöst i ett företags lokal. När polis kom till platsen konstaterades att en dörr var uppbruten och att ett inbrott skett, inga misstänkta personer fanns i området. Polisen utreder händelsen som stöld genom inbrott. Verktyg saknas efter inbrottet.

Polispatrullerna har utöver detta hanterat rutinärenden som exempelvis berusade personer, viltolyckor, trafikkontroller och personer med psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland